VV Hoogeloon benoemd tot ‘Club van het Jaar’

Tijdens het jaarlijkse Amateurvoetbalgala van het Eindhovens Dagblad worden speler, trainer en club van het jaar bekendgemaakt. Op vrijdagavond 31 mei werd dit druk bezochte voetbalgala wederom gevierd in eetcafé De Verlenging in het PSV-Stadion in Eindhoven.

Hoogeloon – Voorafgaand aan dit evenement worden spelers, trainers en clubs genomineerd voor beste speler, trainer en club van het jaar. Hoogeloon was zelfs twee keer genomineerd: Nik Bierens als trainer en V.V. Hoogeloon als beste club. Met circa 40 leden werden de clubleden met de opvallende schoolbus van Landgoed de Biestheuvel netjes en veilig vervoerd naar de tempel van de Eindhovense profclub.

Na een welkomstwoord aan de genodigden werd gestart met de bekendmaking van de diverse winnaars. Helaas voor Hoogeloon werd Nik Bierens niet geëerd met de titel van beste trainer. Deze titel ging naar Pierre van den Eeden van V.V. Geldrop. Na deze lichte teleurstelling werden de genomineerde verenigingen benoemd. Naast Hoogeloon waren dit voor regio Eindhoven: Heeze, Rhode, FC Eindhoven en Nijnsel. Na een korte beschrijving van de successen van alle genomineerde clubs werd uiteindelijk het alles verlossende oordeel uitgesproken: V.V. Hoogeloon, Club van het jaar 2019. Met een oorverdovend gejuich en gezang door de teamspelers van Hoogeloon 1, begeleiding en bestuur werd de aanwezigheid van het blauwwitte clubje nog eens benadrukt.