Louis Vosters verdient de ‘Eik van Bergeijk’

Louis Vosters en zijn vrouw worden gehuldigd met door burgemeester Arina Callewaert en kreeg Louis de gemeenschapsonderscheiding de ‘Eik van Bergeijk’ opgespeld. Dit gebeurde tijdens de viering van zijn 40-jarig dienstverband en tevens zijn afscheid van als CEO van Wilvo.

Het college kent hem deze onderscheiding toe voor zijn grote betekenis voor de gemeenschap van Bergeijk. Niet alleen als sponsor van vrijwel ieder evenement in Bergeijk, voor zijn verdiensten als bestuurslid van talrijke instanties maar vooral; voor zijn warme persoonlijkheid die hem in staat heeft gesteld om de juiste balans tussen ondernemer en gemeenschapsmens te vinden. Daarvoor is het college hem dankbaar. Burgemeester Callewaert noemde Louis Vosters in haar toespraak een ambassadeur voor ondernemerschap in Bergeijk.

Bij het uitbesteden van werk bijvoorbeeld, wordt door Wilvo altijd eerst gekeken of het werk past bij bedrijven uit Bergeijk of uit de regio. Dit heeft tot gevolg, dat ongeveer 25 Bergeijkse bedrijven regelmatig voor Wilvo werkzaamheden verrichten.

Een gedragslijn gezien vanuit Bergeijks ondernemerschap als bijzonder en zeer betrokken bij de eigen regio. Ondanks de groeiende omvang van het bedrijf hechtte Louis Vosters eraan zijn bedrijf een Bergeijks bedrijf te laten blijven. Het bedrijf is gevestigd op bedrijventerrein De Waterlaat aan de Melkweg en Ekkerstraat.