Haghorst | Logistiek / commercieel medewerker

Functie-omschrijving
Je begint als zelfstandig magazijn-medewerker (laden, lossen, order picken en voorraadbeheer). Na verloop van tijd zul je intern ook worden opgeleid/ingewerkt op logistiek (bestellingen), commercieel (balie-verkoop) en administratief gebied. Kortom: je wordt “breed” ingezet.

Wat wij vragen
MBO (nivo 4), richting Logistiek, Commercieel of administratief. Ervaring in de bouw en/of met bouwmaterialen, als ook een rijbewijs en/of heftruck-certificaat is in jouw voordeel, maar geen vereiste. Motivatie, flexibiliteit en enthousiasme zijn dat wel!

Wat wij bieden (arbeidsvoorwaarden)
Marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse mogelijkheden voor opleiding en bijscholing. De hoogte van het salaris is natuurlijk mede afhankelijk van leeftijd, ervaring en (opleidings-)nivo,Daarnaast zijn er flexibele werktijden mogelijk.

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie mag je vooraf natuurlijk altijd even bellen (tel: 013-5046700).
Je sollicitatiebrief en/of CV kun je mailen, tav: Jos van Luffelen, naar: jos@dehilverbm.nl

Bedrijfsprofiel De Hilver Bouwmaterialen
De Hilver Bouwmaterialen (voorheen: Roozen van Hoppe BMH) is een leverancier/groothandel in ruwe bouwmaterialen. Wij leveren met name aan aannemers, zzp-ers en particulieren. Wij zijn onderdeel van de Roozen-/Reyrink-groep en al ruim 50 jaar in de bouwwereld aanwezig. Ons team bestaat uit 5 personen.

Terug naar boven